Top Used Header 1920 x 1080 1

Den Engelsen Top Used

Expert in gebruikte bestelwagens en trucks

De markt voor bedrijfswagens is sterk in beweging. Als bedrijfswagendealer spelen wij daarop in door ons dienstenpakket verder uit te breiden. Met Den Engelsen Top Used zijn wij voortaan ook dé partner voor gebruikte bestelwagens en trucks.

Bekijk onze (jong)gebruikte voorraad
Top Used 1 1280 x 720
In- en verkoop Den Engelsen Top Used

Den Engelsen Top Used in Nijmegen houdt zich bezig met de in- en verkoop van gebruikte bedrijfswagens uit binnen- en buitenland. Zo helpen wij bedrijven vooruit die, om wat voor reden dan ook, snel een betrouwbare bestelwagen of truck nodig hebben – of hier juist vanaf willen.

Antwoord op mobiliteitsvragen

De huidige economie zorgt voor grote uitdagingen op het gebied van mobiliteit. Zo is de levertijd van nieuwe voertuigen sterk toegenomen, waardoor je als ondernemer soms minder snel kunt schakelen. De inzet van een (jong) gebruikte bedrijfswagen kan uitkomst bieden. Ook de arbeidsmarkt is krapper geworden. Ondernemers hebben daardoor behoefte aan meer flexibiliteit in hun wagenpark. Ook hierover denkt Den Engelsen Top Used graag mee. Bijvoorbeeld door overtallige voertuigen aan te kopen of juist extra bedrijfswagens te leveren. Of… te verhuren. Naast in- of verkoop en eventueel verhuur, kunnen klanten ook bij ons terecht met vragen over gebruikte bedrijfswagens. Bijvoorbeeld voor een betrouwbare inruilprijs of advies over een specifieke bedrijfswagen in de markt.

Top Used 3 1280 x 720
Top Used 4 1280 x 720
Merken en kansen

Bij de in- en verkoop van gebruikte bedrijfswagens beperken wij ons niet tot onze vaste merken MAN en Volkswagen. Zodra een voertuig aan onze strenge technische eisen voldoet, is de interesse gewekt. Wel hebben wij bij MAN en Volkswagen als dealer inzage in de onderhoudshistorie van deze wagens. Ons team van inkopers en verkopers volgt de markt van gebruikte bestelwagens en trucks op de voet. Zij bouwen aan goede, duurzame relaties met verkopers in binnen- en buitenland. Daarnaast hebben wij via onze verkoopafdeling zicht op voertuigen die mogelijk binnen ons eigen netwerk beschikbaar komen. Zo stemmen wij vraag en aanbod optimaal op elkaar af.

Betrouwbare partner

Den Engelsen Top Used is geen doorsnee handelsbedrijf. Als onderdeel van de Den Engelsen groep hebben wij immers een naam hoog te houden. We maken maximaal gebruik van de technische expertise van onze verkoop- en onderhoudsafdeling. Elk ingekocht voertuig wordt aan een technische inspectie onderworpen en eventuele mankementen worden verholpen. De klant gaat gegarandeerd met een betrouwbare bestelwagen of truck de weg op. Daarnaast hebben klanten de keuze uit diverse aflever- en onderhoudspakketten zodat ze verzekerd zijn tegen onverwachte kosten.

Top Used 5 1280 x 720
Top Used 6 1280 x 720
Ook bij Den Engelsen Top Used Altijd vooruit

Dankzij de uitbreiding naar gebruikte voertuigen kunnen wij onze klanten meer oplossingen aandragen voor hun mobiliteitsvragen. Dit maakt ons tot een nog completere partner voor onze klanten. De mentaliteit bij Den Engelsen Top Used is hetzelfde als in de rest van ons bedrijf: wij willen een betrouwbare partner zijn. Door onze kennis van de markt te combineren met technische expertise en persoonlijke service, helpen wij jou als ondernemer altijd vooruit.

ISO

ISO Gekwalificeerd

Den Engelsen Top Used heeft het certificaat voor van test- en certificeringsbedrijf DEKRA ontvangen. De ISO 9001:2015 norm legt de nadruk op het identificeren en voldoen aan de behoeften en verwachtingen van klanten, het continu verbeteren van processen en het bereiken van de gestelde doelstellingen van de organisatie. Het helpt ons om systematisch, gestructureerd en veilig te werken en om onze prestaties te testen, te monitoren en te verbeteren. We zijn dan ook erg trots dat we dit certificaat ontvangen hebben!

Neem contact op!
Bel Den Engelsen Top Used
Bel nu!
Email Den Engelsen Top Used
Mail nu!
Bel ons nu! Verkoop uw bedrijfswagen