Top Used header 1920 x 1080

Exportpakketten

Exportpakketten

Als u van plan bent om de bedrijfswagen die u bij ons heeft gekocht te exporteren naar het buitenland, kunnen wij dat voor u regelen. Wij zijn gespecialiseerd in het exporteren van bedrijfsauto's en bieden ondersteuning bij het voldoen aan de voorwaarden en vereisten die bij het exporteren van auto's naar het buitenland komen kijken. Ons team heeft dankzij jarenlange ervaring veel kennis en expertise op dit gebied en kan u daarom goed helpen bij het succesvol exporteren van uw bedrijfswagen.

Neem contact op
Top Used 1 1280 x 720

Nederlands exportkenteken

Een Nederlands Exportkenteken is een kentekenplaat die wordt gebruikt voor voertuigen die tijdelijk worden geรซxporteerd naar het buitenland. Het is een speciale kentekenplaat die alleen geldig is voor een beperkte periode van maximaal 14 dagen. Het gebruik van een Exportkenteken is verplicht voor voertuigen die tijdelijk worden uitgevoerd naar het buitenland. Dit geldt bijvoorbeeld voor auto's die worden verkocht aan buitenlandse kopers of voor auto's die worden gebruikt voor tijdelijke werkzaamheden in het buitenland.

Prijs: โ‚ฌ149 exclusief btw

  • Geldigheid: 14 dagen
  • Levertijd: 1 werkdag
  • Alleen voor Nederlandse voertuigen met geldige APK
Top Used 2 1280 x 720

Voordelen Nederlands Exportkenteken

Er zijn tal van voordelen bij het gebruik van een exportkenteken. Ten eerste kan de voertuigeigenaar het voertuig tijdelijk in een ander land registreren zonder zich aan strenge registratievoorschriften te houden.ย Ten tweede biedt het Exportkenteken bescherming tegen eventuele boetes die kunnen worden opgelegd als het voertuig in het buitenland wordt gebruikt zonder de juiste kentekenplaten.

We bieden meerdere exportdocumenten aan! Vraag hier naar uw mogelijkheden!
Contactformulier
Neem nu contact op!
Bel Den Engelsen Top Used
Bel nu!
Neem hier contact op!

Onze accountmanagers kunnen u met alle exportdocumenten helpen. Zo kunnen onze accountmanagers uw persoonlijke situatie bekijken en kijken hoe we uw voertuig kunnen exporteren tegen zo laag mogelijke kosten.

Bel ons nu! Verkoop uw bedrijfswagen